Mor og barn behandlinger 

Hvornår er mor og barn behandling godt?

Mor og barn behandlinger kan bruges både ved spædbørn og stører børn. Men jeg oplever ofte at mange nybagte mødre nyder stor glæde af at få behandlinger, hvor baby er med og også får behandling.

Fødsler går langt fra altid let, ikke at det betyder store komplikationer, men det kan være små ting som gør at man ikke kommer så let igennem fødslen.

Det kan gå for stærkt og man nåde måske ikke at være med helt mentalt, som forældre.

Det kan også være en lang fødsels, hvor kroppen bare er helt udmattet, og har brug for ekstra omsorg bagefter.

Uanset hvordan din fødsel har været, er bare det at være gravid i 9 mdr. føde og blive forældre en stor omvæltning, som kan være både fyldt med stor glæde og lykke men man bliver både træt og pludselig meget skrøbelig. I tillæg er vores hormoner ude af balance og alt dette kan gøre at man føler sig, ved siden af sig selv og kan få lidt svært ved at finde hjem til sig selv igen.

Her oplever jeg at zoneterapien kan gøre en stor forskel for den nye mor krop, som har brug for egenomsorg, så man kan give en masse omsorg videre. Vi skal huske at tanke vores egen energi tank op, før vi deler ud af den til andre.

Båndet mellem mor og barn

Når vi som mødre bære vores børn igennem en graviditet, bliver vi bundet sammen af et helt særligt bånd. Et bånd som fortsætter efter fødslen og varer resten af livet. Dette bånd høre også tæt sammen når vi snakker zoneterapi og jer ser ofte, at når jeg behandler mor og barn sammen, skaber jeg nogle fantastiske resultater, for både mor og barn. 

Når mor har det godt, har barnet det også godt!
Undervejs og efter behandlingen vil jeg også komme med gode råd og vejledning til, hvordan du selv kan hjælpe dig og dit barn med blide tryk, kosttilskud, kostændringer, vejrtrækningsøvelser mm.

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig.

Er du i tvivl om zoneterapi er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ring/sms på +45 27427060 eller skriv til mig.