Graviditets zoneterapi 

Zoneterapi er den dejligste behandling når man er gravid. Den nænsomme og blide behandling arbejder både med det fysiske og psykiske som er i spil under en graviditet. 

Når man er gravid oplever man ofte at være træt, have kvalme, øm og ondt i kroppen som er på ekstra arbejde, men også vores psyke er i gang med at forberede os på en graviditet, fødsel og moderskabet. 

Her kan zoneterapien være med til at hjælpe hele dig igennem graviditeten, ved at afhjælpe forskellige graviditets gener og gøre dig psykisk og fysisk klar til den forstående fødsel.  

Meningen med gravid zoneterapi, er at behandlingen skal give dig større overskud og velvære og derudover give dig og dit barn de bedste muligheder under din graviditet. Når du er i ro og balance, så skaber du også ro og balance til dit barn.

Zoneterapi til gravide kan også forberede kroppen på fødslen, f.eks. gøre bækkenbunden mere fleksibel, og kan dermed gøre kroppen klar til fødslen. I graviditets zoneterapien tager jeg udgangspunkt i lige nettop det du kommer med, så behandlingen bliver tilrettet dig og dine behov.  

 

Book din tid online eller sms +45 27427060.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig inden du booker en tid.