Efterfødsels Zoneterapi

Efterfødselsbehandlinger med zoneterapi kan der være mange grunde til at få. 

Jeg tilbyder zoneterapi behandlinger som er tilrettelagt lige netop dig, det kan f.eks. være at du har problemer med at få mælken til at løbe til, måske er din krop udmattet efter fødselen og trænger til fornyet energi, velvære og omsorg, det kan også være at du har fået spændinger efter graviditeten, amning, løft mm. 

Det kan være en stor omvæltning at blive mor, både for førstegangs mødre og anden gangs mødre, og mange kan opleve at føle sig udbrændte, stressede, og enda utilstrækkelige. Her har jeg set stor effekt af zoneterapien, hos mange mødre. Du får mere overskud, energi, ro og overskud til at finde dig selv igen og være lige nettop den mor, du ønsker at være. 

Et efterfødselsforløb hos mig tager udgangspunkt i lige nettop det du kommer med, og kan være for dig som lige er blevet mor, men også for dig der har født for et par år siden, men som stadig føler at fødslen og efterfødselstiden fylder. 

Du er meget velkommen til at have baby med til behandlingerne, hun/han kan ligge hos dig under hele behandlingen, så i begge føler jer trygge. Ellers er der også plads til at lift mm. kan stå i rummet.