Zoneterapi til babyer

At blive forældre til et lille barn er noget af det mest fantastiske, man kan opleve. Men når baby, af en eller anden årsag ikke trives, kan det også være med til at skabe uro og fortvivlelse, for os forældre. Her ser jeg ofte at zoneterapi har en god effekt på babyer og jeg ser det ofte hjælper, mod den uro eller smerte man oplever hos barnet. 

Jeg har bl.a. god erfaring med at zoneterapi hjælper mod følgende hos babyer:

N

Fordøjelsesproblemer – forstoppelse

N

Ondt i maven – Kolik

N

Refluks

N

Hoste

N

Forkølelse – Kronisk forkølelse

N

Bronkitis – Astma

N

Øre problemer

N

Søvn problemer

N

Uro

N

Efterfødsels reaktioner hos baby

Alle mine behandlinger foregår i rolige omgivelser med barnet i fokus. Behandlingerne forgår altid på barnets præmisser og vil derfor kunne varier i tid. Til babybehandlinger afsættes altid 45 minutter, så der er god tid til behandling, dialog og gode råd til hvad, i som familie, kan gøre for at hjælpe behandlingen på vej. 

Børn reagerer hurtigt på zoneterapi, så der skal ikke en lang behandling eller mange behandlinger til, før der ses en bedring. 

Når jeg laver babyzoneterapi behandlinger kan barnet enden ligge på min behandler briks, hos mor/far eller de lidt støre børn vælger nogen gange at sidde op. Det der er vigtigst, hos mig, er at barnet og mor/far føler sig trygge. Har barnet brug for at blive ammet er der også tid til dette, under behandlingen. 

Babyzoneterapi hjemmebehandlinger 

Hvis i ikke er helt klar til at komme ud eller bare finder mest tryghed i at få zoneterapibehandlinger hjemme, kører jeg også ud og behandler både baby og mor. Mor og barn høre tæt sammen, og jeg ser ofte stor effekt ved at behandle mor samtidig med baby. 

I er altid velkommen til at kontakte mig! 

Er i/du usikker på om zoneterapi er noget for jeres/dit barn, så tøv ikke med at kontakte mig.

Ring på +45 27427060 eller skriv til mig.