Zoneterapi

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform, som tager udgangspunkt i at skabe balance i hele kroppen, både fysisk og psykisk – ikke kun symptombehandle.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor der med tryk under foden kan opnås effekt på organer og væv i kroppen. Zoneterapi bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser og til at forbygge sygdom/ubalancer. Det skyldes, at kroppens organer er afspejlet på foden og ved at trykke og massere på fødderne, vil kroppen hjælpes tilbage til sin naturlige balance. Behandlingen er behagelig, og du vil opleve, at kroppen kommer til at slappe af.

Zoneterapi er en blid, nænsom og naturlig behandlingsform 

Holistisk tilgang

Som zoneterapeut har jeg en holistisk tilgang til mine behandlinger. 

Når der opstår en ubalance i en del af kroppen, påvirkes hele kroppen. Derfor tager jeg i mine behandlinger udgangspunkt i at skabe balance i hele kroppen. Det betyder at jeg, sammen med klienten, finder årsagen til symptomerne eller sygdommen og ud fra dette sammensætter jeg en behandlingsplan. 

Zoneterapi er godt for alle 

Mit hjerte banker meget for babyer, børn, deres mødre og gennerelle ubalance hos kvinder, som jeg har valgt at specialisere mig i. Men zoneterapi er for alle og alle er velkommen i min klinik, hvor jeg lytter og hjælper dig med lige præcis det du ønsker hjælp til.