Priser

Voksen zoneterapi
1. behandling inkl. journal (ca. 75 min)

700 kr.

Voksen zoneterapi
Opfølgende behandling (ca. 55 min)

650 kr.

Baby og børne zoneterapi  0-10 år
(45 min behandlingstid, kan variere fra barn til barn, se babybehandlinger)

500 kr.

 

Kranio Sakral Terapi      (Er godt på vej til at blive uddannet Kranie Sakral Terapeut og du kan derfor nyde godt af denne fantastiske behandling til uddannelses prisen. ca. 55 min, kan bookes fra 0 år)

400 kr.

Gravidmassage 55 min 

  600 kr.

Babymassage workshop hjemme hos dig fx mødregrupper
Max 8 personer, inklusiv materialer og kørsel i Hørningpostnummer   (kørselstillæg uden for Hørningpostnummer)       Jeg tilbyder også afspændingsmassage til mor og babytjek under disse workshops hvis i ønsker dette. (prisen her afhænger af, hvor mange der ønsker dette)

1500 kr.

 

 

1:1 Babymassage 
Babymassage workshop i klinikken, hvor i får 1:1 privat undervisning.             (Både mor og far har mulighed for at være med i denne workshop og lære babymassagen) 

650 kr.

TILSKUD 

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut og du kan derfor få tilskud fra Sygeforsikring Danmark og de fleste private sygeforsikringer til zoneterapi. Kontakt din private sygeforsikring og hør dem til om de yder tilskud til zoneterapi.

KLIPPEKORT

Det er også muligt at købe klippekort med rabat, til både børn og voksne. Dette købes efter første behandling.

Dét siger kunderne...

Birgitte 59, fået behandlinger for hoste, åndenød og astma. 

Resultatet efter 6 behandlinger:
Hosten og åndenød stort set forsvundet og astmaen kraftig forbedret.

“Jeg har været utrolig glad for at få behandlinger hos dig. Første gang jeg lå på briksen, kunne jeg mærke en summende fornemmelse under mine fødder allerede inden, du var begyndt på behandlingen. Du har virkelig gode, helbredende hænder. Jeg er også glad for, at du har fortalt mig om kost og vitaminer og mineraler og sundere livsstil (motion mv.) og foreslået konsultationer hos Annette i Højbjerg.

Under flere behandlinger har jeg opnået en virkelig god og dyb afslapning – meridian-massage er en god start på behandlingen. Sidste gang var jeg stresset, da jeg kom, men helt afslappet efter behandlingen.

Jeg føler mig altid velkommen. Du er meget omsorgsfuld.”