Maria Gram, Zoneterapeut

Jeg hedder Maria Gram og er uddannet zoneterapeut på zoneterapiskolen Logos, i Århus, hos dygtige Janni Almosetoft. Janni tilbyder ved siden af skolen også kursuser i baby og børne zoneterapi, kvinders ubalancer og fertilitet, disse kursuser har vi fået med i vores uddannelse hos Janni, og de skubbede endnu mere til min passion om at hjælpe babyer, børn og deres mødre. 

Jeg er selv mor til 3 drenge, som alle 3 har fået stor hælp af zoneterapi, da de var babyer. At se dem gå fra at være utilpasse, kede af det, ja græde op til flere timer hver dag, have søvnproblmer til at trives og være i balance, var noget af det skønneste. Fra det tidspunkt viste jeg bare at dette var mit kald og det jeg ville arbejde med. 

Ud over at være mor til 3 drenge har jeg som kvinde også oplevet 2 spontane aborter, stress og en mild fødselsdepression, et hormonsystem ude af balance efter 5 tætte graviditeter. Alt dette skabte en ubalance i min krop, hvor jeg følte mig helt ved siden af mig selv. Her har zoneterapien, hjulpet mig til at finde mig selv igen og komme i balance.  

Jeg er RAB godkendt behandler

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Det betyder, jeg opfylder en række krav til grunduddannelse og løbende efteruddannelse.

Hvis du er klar, vil jeg med stor glæde og omsorg elske at være med til at skabe balance hos dit barn eller dig som ønsker at blive gravid, er gravid eller er mor. Jeg vil se dig/jer lige der hvor du/i er, med de bekymringer, udfordringer, symptomer, ubalancer mm. du/I kommer med, her er der tid til dig/jer. 

Dét siger kunderne...

Birgitte 59, fået behandlinger for hoste, åndenød og astma. 

Resultatet efter 6 behandlinger:
Hosten og åndenød stort set forsvundet og astmaen kraftig forbedret.

“Jeg har været utrolig glad for at få behandlinger hos dig. Første gang jeg lå på briksen, kunne jeg mærke en summende fornemmelse under mine fødder allerede inden, du var begyndt på behandlingen. Du har virkelig gode, helbredende hænder. Jeg er også glad for, at du har fortalt mig om kost og vitaminer og mineraler og sundere livsstil (motion mv.) og foreslået konsultationer hos Annette i Højbjerg.

Under flere behandlinger har jeg opnået en virkelig god og dyb afslapning – meridian-massage er en god start på behandlingen. Sidste gang var jeg stresset, da jeg kom, men helt afslappet efter behandlingen.

Jeg føler mig altid velkommen. Du er meget omsorgsfuld.”